František Kostlán

Náckové lžou, aby mohli štvát proti Romům

28. 10. 2008 16:00:00
Neonacisti opět lžou jako když Rudé právo tisklo. Svým lhaním se ostatně od bolševiků nijak neliší. Tvrdí, že podezřelý z vraždy v Rakovníku je Cikán. Není - a potvrdili to jak policisti, tak otec podezřelého.

V článku na iDNES.cz Policie hlídala Rakovník, extremisté nařkli z vraždy kamaráda Romy, zaznívá jasné svědectví rakovnické policie i otce podezřelého, že nejde o Roma:

"Mohu vyvrátit, že pachatel byl romské národnosti," řekl ČTK mluvčí rakovnické policie Černý. Otec podezřelého jednadvacetiletého mladíka řekl, že musel požádat o policejní ochranu. "Můj syn není Rom, jak se uvádí ve zprávách. Byli tak do toho zataženi i Romové, kteří žijí v Rakovníku a kteří s tím nemají vůbec nic společného," uvedl.

To se ovšem náckům, jejich mediálním pomahačům, různorodým rasistům, xenofobům a podivínům příliš nehodí. Na svých webech tedy i nadále šíří lež, že jejich nacistického kamarádíčka zabil Cikán. Vpisují to do internetových diskusí a vydávají za pravdu. Ostatně, to už tak mají náckové a bolševici v povaze - věřit jim nelze ani pozdrav.

Dokonce i spisovatel Břetislav Olšer se na svém blogu dopouští nefér jednání: zobecňuje svou konkrétní zkušenost s Romy v Kanadě a na základě dvou e-mailů (sic!) tvrdí totéž, co náckové. Jakoby svědectví ze dvou e-mailů mělo mít větší sílu než svědectví policie a rodiny. Však také už se na Olšera různé pochybné typy odvolávají a pod článkem jej chválí hlavně profláknutí náckové a čeští fašouni.

Situace začíná být opravdu vážná. Hlavně díky laxnosti ministerstva vnitra a naprosté neschopnosti ministra Ivana Langera se pomalu schyluje k pogromům na Romy a posléze i na další menšiny, které jsou náckům trnem v oku. První pokus o pogrom nedávno proběhl v Litvínově, další budou nepochybně následovat. Právě proto náckové lžou: Potřebují, aby vrahem byl Rom, protože takto se jim lépe burcuje, štve a svolává do boje.

O tom, že se schyluje k násilí, svědčí i internetové diskuse. Jako jeden příklad za všechny uvádím výplod jakéhosi primitivního poloopa, pod článkem Břetislava Olšera:

Volič Národní strany (kion1, mail, 28.10.2008 14:16 ) nevhodný příspěvek? | reagovat

Tohle je už trochu silné kafe;-€
R^
Nebude to dlouho trvat,a dojde na staré české přísloví: "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá"8-o

V České republice po listopadu 89 došlo k desítkám rasistických vražd a napadení Romů a cizinců, jenom proto, že jde o Romy a cizince. A ti samí ideologičtí tupci, kteří se těchto zločinů dopouštějí, nyní volají po spravedlnosti. Přičemž ta spravedlnost je vyfutrována jednou velkou lží. Tohle už si slušní lidé nesmějí nechat líbit.

Související články:

Romale, zakládejte domobrany proti pogromům

Hyenismus Vandasových hošanů, aneb násilí, lži a šíření nenávisti

Pane ministře Ivane Langere, nestačíte na svůj úřad, odstupte

Pane ministře Ivane Langere, rozpusťte Dělnickou stranu!

Autor: František Kostlán | karma: 18.75 | přečteno: 2252 ×
Poslední články autora