ČSSD založila odnož Hamásu. Dohlížel na to tajemný muž s bradavicí

17. 06. 2009 9:30:00
Úřad pro nápravu nesmyslů v politice oznamuje, že palestinská mise předsedy sněmovny Miloslava Vlčka z ČSSD se ve skutečnosti neodehrála, jak tvrdí. Jak řekl onen moudrý rabín na smrtelné posteli: "Všechno je jinak."

Miloslav Vlček je dnes již po celém globusálu (globalizovaném glóbu) slavným mužem. Vypracoval se k této pozici od píky. Coby neznámý poslanec ČSSD byl navržen a zvolen předsedou Poslanecké sněmovny. Od té doby se stačil proslavit několikrát, především specifickým vedením sněmovny a svými zahraničně-politickými aktivitami.

Originalita především

V následujícím odstavci se to bude hemžit výrazem "originální", což za normálních okolností značí tolik co původní, nezávislý na žádném vzoru, samostatný, osobitý, neobvyklý, zvláštní. Pro českou sociální demokracii je to však málo, v tomto případě musíme doplnit, že výrazem "originální" máme na mysli cosi hlubšího, co bychom mohli pojmenovat synonymem "vyčůraně neopakovatelný", kdybychom se snad náhodou nežinýrovali použít ostřejšího výrazu.

Jedním z originálních Vlčkových nápadů je plán, kterak udělat pořádek na blízkém, středním i vzdáleném východě, respektive v Palestině a Izraeli. Plán je orginální jednak proto, že toto doposud nikoho před Vlčkem nenapadlo, jednak tím, že okamžité nápravy vleklého problému se měla chopit poslanecká, nikoli vládní iniciativa. A jistě i proto, že za tímto nápadem stojí taktéž proslulý, neblaze, bývalý zástupce českých mafiózů v politice a nejvyšší úředník OSN Jan Kavan. Jeho originální nápady si i pamatujeme. Tak třeba gangster Srba podle něj "zvedl laťku pro státní úředníky nezvykle vysoko". Taktéž Kavanův dotaz, zda lze vystoupit z NATO pobavil celý globusál.

Kterak malý Vlk vypravuje tu o Červené Karkule

Vlček ještě několik týdnů před odletem sděloval překvapené veřejnosti, že jede do Palestiny jednat s Hamásem, který je coby teroristická organizace veden Američany i Evropskou unií. Potom mu to prý rozmluvili kolegové ze sněmovny, takže odjižděl s předsevzetím, že s Hamásem jednat nebude. Po příletu však jeho "technický personál", tedy Jan Kavan a Vladimír Laštůvka (další ze sociálně demokratických zázraků), za Vlčkovými zády s Hamásem jednali. Nyní prý Vlček, který se od jejich počínání distancoval, kvůli tomu zrušil další cestu do této oblasti, a dokonce i nenápadně vypustil mediální balonek, že by si to prý, snad, eventuálně, případně a možná i mohl s dotyčnými vyřídit a udělat z nich své neporadce. (Viz Poradci Kavan a Laštůvka u mne končí, naznačil Vlček poslancům.)

ČSSD založila v ČR pobočku Hamásu

Úřad pro nápravu nesmyslů v politice, po dlouhém, bedlivém a přísně exaktním zkoumání celé záležitosti prohlašuje, že vše se odehrálo jinak, tedy takto, tedy následovně:

Vlček společně s Kavanem, Laštůvkou a dalšími činovníky založili v Praze sociálně demokratickou odnož Hamásu. Smlouvu o spolupráci uzavírali přímo s abú Zakaríja Džamálem, šéfem této teroristické organizace, v lednu letošního roku na utajovaném místě v Gaze. Na celou akci osobně dohlížel jakýsi tajemný muž s bradavicí na tváři, který během podpisu hučel kouzelnou formulku: "Kdo z vás to má?" Tohoto tajemného muže se ovšem Zakaríja Džamála nevýslovně polekal a začal volat o pomoc, takže Vlčkovi techničtí poradci museli nešťastného abúa technicky odstranit. Poté vydali zprávu, že Zakaríju Džamála zabili Izrealci při náletu. (Izraelci, kteří do té doby netušili, že jeden z jejich úhlavních nepřátel již obcuje s desítkami neposkrvněných panen tam kdesi nahóře, tuto verzi samozřejmě podporují. Jak by ne, mohou se tak chlubit cizím peřím.)

Předseda české sněmovny tedy chtěl jednat s Hamásem za každou cenu, protože se domníval, že to s Džamálovými následovníky vyžehlí a dostane od nich konečně první dávku výbušnin, jejichž dovoz do Palestiny v rámci humanitární pomoci financuje Evropská unie. (Sídlo ODS na Jánském vršku je tedy prozatímně ušetřeno, je ovšem zbytečné, aby tato strana investovala do jeho opravy jistě nemalé finanční prostředky.) EU financování nákupu zbraní a plastických trhavin odůvodňuje následovně: Příslušníci Hamásu prostě potřebují výbušniny k životu, bez nich těžce strádají, mnozí se psychicky hroutí. Několik z nich dalo před životem bez trhavin přednost sebevražednému útoku: přiběhli na tržiště, oblepeni pastelínou, zakřičeli BUM!!! a jak podťatí sebou sekli o zem.

Vlček si ovšem chtěl zároveň před Evropským parlamentem udržet svou denní tvář, nikoli mu rovnou nastavit svou noční, vlčkodlačí verzi. Domluvil se tedy s Kavanem a Laštůvkou, že se s novými představiteli Hamásu sejdou oni. A on, vedoucí delegace Evropského parlamentu v Palestině, počká, jestli se to provalí, čili nic. Pokud ano, bylo domluveno, distancuje se Vlčkodlak od svých poradců, když bude tlak větší, jejich počínání odsoudí a propustí je. "Úřadu pro nápravu nesmyslů v politice se však nepodařilo zjistit je, kdo poradce Laštůvku a Kavana s jeho poradkyní, která je jen shodou okolností jeho, ehm, tedy jaksi, že... spřízněnou duší, zaměstná. Jestli to snad bude pan Zaorálek či jiný z moudrých činovníků této významné strany socialistické internacionály. Víme jen, že Kavan se neumí uživit jinak než výtažkem z tzv. kasovních bylin, které z žertu nazýváme erár," sdělil agentuře J.P.P. ředitel tohoto úřadu Jiří Saturnin.


ČTĚTE DALŠÍ ZJIŠTĚNÍ ÚŘADU PRO NÁPRAVU NESMYSLŮ V POLITICE, ZDE:

PRAVDA O VZNIKU TOP 09

Autor: František Kostlán | středa 17.6.2009 9:30 | karma článku: 24.85 | přečteno: 3424x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 6.23 | Přečteno: 114 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 13.08 | Přečteno: 185 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 28.44 | Přečteno: 596 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.26 | Přečteno: 525 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.92 | Přečteno: 471 | Diskuse
Počet článků 96 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3819
Nezávislý publicista, hudebník, spisovatel, spoluautor knihy Příchozí, o životě migrantů. Narodil se 1954 v Praze, kde i žije. Před listopadem 89 pracoval v dělnických profesích, poté hlavně jako novinář a publicista. Byl mj. šéfredaktorem Českého deníku, šéfredaktorem časopisu Parlament, komentátorem Lidových novin a ČRo Regina, televizním dramaturgem diskusních pořadů. Je členem několika občanských sdružení zabývajících se lidskými právy, menšinami a životem dětí v dětských domovech. =============================================== PRO NABÍDKU ČLÁNKŮ V BLOGU KLIKNĚTE, PROSÍM, NA MOU FOTOGRAFII, VISÍCÍ NAD TÍMTO SDĚLENÍM NAHOŘE. ===============================================

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

více

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...