Černá kronika: Bílí zloději českého původu

Agentura J.P.P. - zprávy ze společnosti, zločiny: Policie obvinila českého bílého sběrače kovů z krádeže v Terezíně  §§§  Bílému zloději českého původu hrozí desátý trest za posledních deset let  §§§  Bílí čeští zloději železa dělají v Jiříkově nájezdy do prázdných bytů §§§  Bílý padesátiletý muž zneužil třináctiletou dívku  §§§  Český bílý lupič, syn starosty, vyvázl s podmínkou  §§§   Preslerova Gay párty  ♥♥♥

Černá kronika                                                                                                                                      

Policie obvinila českého bílého sběrače kovů z krádeže v Terezíně

Policie obvinila podezřelého z krádeže bronzových cedulek na Národním hřbitově v Terezíně. Zmizelo přes 800 destiček, které skončily ve sběrně. Památníku vznikla škoda za 2,5 milionu korun. Policie uvalila na případ informační embargo, takže původ a jméno pachatele jsou neznámé, můj novinářský nos mi však říká, že tím zlodějem je stoprocentně Jaroslav Josef, známý bílý sběrač kovů českého původu.

 

Bílému zloději českého původu hrozí desátý trest za posledních deset let

S jubilejním, desátým trestem za posledních deset let možná odejde od okresního soudu R. Pražák, bílý recidivista českého původu. Před soud ho poslal státní zástupce kvůli pokusu ukrást transformátor zapojený do elektrické sítě. Bílý zloděj ho chtěl rozebrat a kov z něj prodat do sběrny. „Z transformátoru vyteklo asi třicet litrů oleje. Byla to ekologická havárie. Firma musela odtěžit 3 500 kilogramů zeminy. Pokusem o krádež transformátoru vznikla škoda 54 592 korun,“ citoval ze zprávy energetiků soudce.

 

Bílí čeští zloději železa dělají v Jiříkově nájezdy do prázdných bytů

Sídliště Jíříkov v Pytlínově se stalo místem bílých „nájezdníků" českého původu, kteří vykrádají prázdné byty. Berou vše, co je z kovu - vodovodní baterie, staré sporáky, části kuchyňských linek. Do bytů se dostávají vylomením zámku nebo rozkopáním dveří. „Viděli jste ty rozkopané dveře ve třetím patře?“ ptá se asi sedmileté dítě strážníků, kteří s reportérem několik zničených bytů prošli. „To je teď nový, udělal to Tomík Klků. Ještě se tím chlubil," pokřikovalo dítě na celý dům.

 

Český bílý lupič, syn starosty, vyvázl s podmínkou

Krajský soud v Holosousi rozhodl, že syn starosty města Štervenk na Holosousku Jindřich Předposraný nepůjde za loupežné přepadení do vězení. Potvrdil podmíněný trest 2,5 roku se zkušební dobou na čtyři roky, který obžalovaný dostal u okresního soudu. Soudce uvedl, že uložený trest je dostatečně výchovný. Předposranému hrozilo za loupežné přepadení až deset let vězení. „Obžalovaný se ke svému jednání postavil přímo a zodpovědně. Byl dosud bezúhonný a bylo na něj už působeno vazbou, má rovněž zázemí své rodiny a musíme také vzít v úvahu, že jde o bělocha českého původu, nikoli o nějakou zasranou cikorku či nějakého cizáka, který tu nemá co pohledávat,“ uvedl předseda senátu Klk. Předposraný loni v červenci kvůli dluhům z hazardu přepadl s maketou pistole zaměstnance kanceláře velkoobchodu ve Štervenku, ale ti ho přemohli.   

   

Ze společnosti                                                                                                                                       

Preslerova Gay párty

Na Kavčích horách v prostorách České televize se odehrála první akce svého druhu s názvem Gay párty. Pořádal ji známý pražský gay, spisovatel Aleš Presler, který se jako jeden z prvních ocitl na seznamu homosexuálů ve veřejném životě a v kultuře, který pravidelně vydává Neohomofobní odpor.

 

Bílý padesátiletý muž zneužil třináctiletou dívku

Třináctiletá žákyně je těhotná s otcem spolužačky, bělochem českého původu.Žákyně sedmé třídy základní školy v Chýškově na Horyntálsku čeká dítě s padesátiletým otcem své spolužačky, bělochem českého původu. Nyní se zhroutila a až do porodu musí zůstat v nemocnici. Třídní učitelka těhotné žákyně totiž na třídních schůzkách nechala rodiče hlasovat o tom, zda má školačku vyloučit. Bílému otci spolužačky, který dívku zneužil, hrozí trest veřejných prací až na 200 hodin.

 

 

 

 

 

 

Vážené a milé, vážení a milí,
kdo se mnou chcete diskutovat doopravdy, k věci, neanonymně, neútočně, slušně a bez urážek, napište mi, prosím, na e-mail: kostlan@volny.cz Děkuji

Autor: František Kostlán | pondělí 28.4.2008 21:10 | karma článku: 18,33 | přečteno: 2422x
  • Další články autora

František Kostlán

Lehce zrůdný Václav Havel

19.5.2009 v 13:50 | Karma: 43,72

František Kostlán

Silvestrovské zpravodajství

31.12.2008 v 9:00 | Karma: 16,01

František Kostlán

Krásné svátky

23.12.2008 v 8:30 | Karma: 13,18
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3819x
Nezávislý publicista, hudebník, spisovatel, spoluautor knihy Příchozí, o životě migrantů. Narodil se 1954 v Praze, kde i žije. Před listopadem 89 pracoval v dělnických profesích, poté hlavně jako novinář a publicista. Byl mj. šéfredaktorem Českého deníku, šéfredaktorem časopisu Parlament, komentátorem Lidových novin a ČRo Regina, televizním dramaturgem diskusních pořadů. Je členem několika občanských sdružení zabývajících se lidskými právy, menšinami a životem dětí v dětských domovech.

===============================================
PRO NABÍDKU ČLÁNKŮ V BLOGU KLIKNĚTE, PROSÍM, NA MOU FOTOGRAFII, VISÍCÍ NAD TÍMTO SDĚLENÍM NAHOŘE.
===============================================

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám