Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karel

12. 2. 2008 10:31
Býval jste dobrý

Pamatuji si Vaše názory z Českého deníku, byl jste výborný. Ale teď  jste se nějak sekl... Viděl jste to trapné působení paní Fisherové v parlamentu? Je dobře, že zmizela v politickém propadlišti. Nešťastná žena ještě není předpoklad být dobroupolitičkou

0 0
možnosti

Langoš

12. 2. 2008 10:26
hahaha

a ty bys jim mohl dělat tajemníka;-D

0 0
možnosti

Blechová Hanka

12. 2. 2008 11:14
Re: hahaha

Tajemnici mám dělat já.

0 0
možnosti

max

12. 2. 2008 10:17
Člověče už tolik nechlastejte!

Přejde vás tahle grafománie... Šusterová, Fischerová... Bože chraň!!!

0 0
možnosti

Věea Tydlitátová

12. 2. 2008 9:48
Ach

Ach Františku, proč jste na mne zapomněl?Rv:-(

0 0
možnosti

Jirka

12. 2. 2008 2:11
ano, pan kníže noprabdu ční

tím jak všude usíná. On dokonce usnul i na ustavující schůzi Senátu v den, kdy skládal slib a spal nepřetržite 3 hodiny. To není pomluva, ale fakt. Druhou věcí, kterou ční, že mu jako českému politikovi takřka není rozumět. Další věcí, kterou ční je joho "vzdálený" příbuzenský svazek s Janem Rumlem, jeho spřátelení s dnešním majitelem Becherovky a naprosto neočekávané hlasování Jana Rumla ve vládě, který zvrátil dosavadní stanovisko vlády a ta tak přiklepla Becherovku osobě spřízněné s panem knížetem. Opravdu, pan kníže ční....................

0 0
možnosti

alex hart

11. 2. 2008 18:35
Nejdříve více žen do politiky, pak prezidentku!!!

Já tedy proti případné prezidentce ČR nic  nemám. Jen by bylo dobré si přitom uvědomit, že je asi logičtější, aby nejprve byly ženy podtatně výrazněji zastoupeny v parlamentu a pak teprve reálně uvažovat o ženě prezidentce.

Ne že by mě vadilo, kdyby teď byla zvolena žena v prezidentské volbě.  Těch kandidátek by se jistě našla celá řada.

Ale já jako řadový volič nemám důvod si myslet, ženy budou v politice bez chyb. Proto bych uvítal, kdyby se ženy ještě více zapojovaly do politiky komunální, i do politiky vrcholné, aby bylo na budoucí kanmdidátky vidět, aby byly politicky čitelné. Jenže ona ta politická praxe asi tak snadná, jak to možná někomu připadá, že? Proč se ženy do politiky moc nehrnou? A proč tedy, když vlastně nemáme dosud vytvořen reálně fungující kádr žen - političek, proč chceme vlastně ženu za prezidenta? Nebo snad žena - prezidentka si může dovolit ten luxus být v politice nezkušená?

0 0
možnosti

alex hart

11. 2. 2008 18:41
Re: Nejdříve více žen do politiky, pak prezidentku!!!

A propos, když bude v parlamentu řekněme 60% žen, težko si lze představit, že nepřijde ten den, že by si neprosadily za prezidenta ženu. A naopak, pokud bude v parlamentu žen minimum, jako je tomu dnes, proč by měli pání poslanci volit za prezidenta ženu?

Takže jestli chce autor za prezidenta ženu, měl by podle mne především apelovat na vyšší procento žen - poslankyň v parlamentu.

0 0
možnosti

Kim

11. 2. 2008 17:56
Jiné varianty ?

Vážený pane, s obecným vyzněním se dá souhlasit (nikoli bez výhrad), ale díky konkrétním jménům z Vašeho příspěku vykukuje dvouhlavé zlaté tele jménem Pravda a Láska jako sláma z bot. A to Váš příspěvek nutně degraduje.

0 0
možnosti

Yann

11. 2. 2008 18:40
Re: Jiné varianty ?

Souhlas. Hlavně ta FischerováRv

0 0
možnosti
MN

lunak

11. 2. 2008 17:51
Až jsem se lekl

že jste vybíral jako komunisti. Ale vážně: snad Illnerová?

0 0
možnosti

Fis

11. 2. 2008 17:24
Navrhuji

Petru Kováčovou -Paroubkovou, bude to v rodině a nějak se  podělí

0 0
možnosti

Marc

11. 2. 2008 17:20
Karmu za to,

že článek skutečně zachycuje podstatu věci a to tu, že naše mužská polovina lidstva už jaksi téměř vyčerpala své schopnosti správného úsudku, tolerance, slušnosti, komunikace, zdvořilosti a úcty k autoritám. Ženský prvek na naší politické scéně hodně chybí a proto bych se za kvóty přimlouval. Snad pak zjihnou i tací arogantní hrubiáni jako p. Rath, Paroubek, Topolánek a další.

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3819x
Nezávislý publicista, hudebník, spisovatel, spoluautor knihy Příchozí, o životě migrantů. Narodil se 1954 v Praze, kde i žije. Před listopadem 89 pracoval v dělnických profesích, poté hlavně jako novinář a publicista. Byl mj. šéfredaktorem Českého deníku, šéfredaktorem časopisu Parlament, komentátorem Lidových novin a ČRo Regina, televizním dramaturgem diskusních pořadů. Je členem několika občanských sdružení zabývajících se lidskými právy, menšinami a životem dětí v dětských domovech.

===============================================
PRO NABÍDKU ČLÁNKŮ V BLOGU KLIKNĚTE, PROSÍM, NA MOU FOTOGRAFII, VISÍCÍ NAD TÍMTO SDĚLENÍM NAHOŘE.
===============================================

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám