Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Mončí

3. 11. 2009 10:55
Jednou,jedinkrát

bych si chtěla přečíst nezaujatý článek a ne dokola číst jací jsme nelidi:-/

0 0
možnosti
MV

marka40

3. 11. 2009 12:12
Re: Jednou,jedinkrát

souhlasR^

0 0
možnosti
J

jjezekj

3. 11. 2009 10:53
Ach jo

Právě lidi jako Vy táhnou tuto společnost a celou Evropu do těžkého průšvihu. Nevým jestli je to jen naivita nebo neznalost. Lenin měl pro vás výstižné pojmenování "užiteční idioti". Až to opravdu rupne a poteče krev bude to vina právě vašeho neustálého přikládání pod přetopený kotel.

0 0
možnosti

Gaspard

3. 11. 2009 10:36
Nezlobte mě!

Rasismus je založen na teorii o nadřazenosti resp. méněcennosti lidí podle jejich rasy. Chci vás upozornit, že romové nejsou jiná rasa než češi!!! Takže v případě toho tzv. anticigánizmu nejde o rasismus. Drtivá většina čechů nemá nic proti černochům, asiatům nebo indiánům (to jsou ty jiné rasy). Takže se nesnažte udělat z čechů rasisty, jinak by podle vaší pokleslé rasistické teorie byli největšími rasisty u nás právě romové.

Ano DS jsou extremisté, stejně jako KSČM (obě to ultralevicové strany), ale já jako demokrat, i když s nima bytostně nesouhlasím, budu dělat všechno pro to, aby mohli své názory demokraticky hlásat dál. A budu vždy proti, aby je nějaký správní soud rušil na základě politické objednávky nikým nevolených skupinek aktivistů! Jedine s čím s vámi souhlasím je boj proti neslušnosti. Bohužel, jsou romové procentuálně jeho největším nositelem.

0 0
možnosti

Gaspard

3. 11. 2009 10:36
Re: Nezlobte mě! (pokračování)

Občanská společnost se má angažovat vlastními silami tam, kde selhává státní správa (např. různé charity, ČČK a pod.) a ne diktovat státní správě co má dělat a brát za to ještě tučné výpalné! Ovlivňovat státní správu mohou pouze volené orgány a ne samozvané aktivistivké skupinky!

0 0
možnosti
PN

burden

3. 11. 2009 10:26
antikarma

Já s Vámi nesouhlasím pane, ale to není důležité. Podstatné je, že se mi nelíbí Vaše vnímání demokracie. Demokracie je založena na svobodě slova. Vy máte názory, jaké prezentujete v tomto příspěvku. Na druhé straně se rozčilujete, že ve sdělovacích prostředcích někdo dovolí vystoupit nositelům odlišných názorů, než které máte Vy. Takže se na mne nezlobte, ale Vám nejde o žádnou diskusi, Vám jde o protlačení svých názorů silou, kdy budete tlačit na silové představitele a představitele médií, aby názory pro Vás nepohodlné umlčely a nedali jim prostor, kdežto žádáte, aby se Vašim názorům a proklamacím dostalo prostoru maximálního. Až budete diskutovat fair a ve volné soutěži se snažit lidi svými názory získat tak se budeme moci bavit. Ale ve světě a státě, kdy Vy a Vám podobní dosáhli toho, že přes ústavou deklarovanou svobodu slova můžete být uvězněn za veřejně projevený politický názor se diskutovat nedá. A ještě je Vám to málo. Fuj.

0 0
možnosti

Gaspard

3. 11. 2009 10:39
Re: antikarma

Zato vy máte karmu ode mne.

0 0
možnosti
TM

incomming_message

3. 11. 2009 9:56
Kecy

To jděte vysvětlovat té 80 leté paní, jejím příbuzným a známým, kterou včera v Brně přepadli čtyři tmavší výrostci ve věku 11 až 13 let a způsobili jí vážná zranění včetně několika zlomenin

0 0
možnosti
VR

vver440 re-powering

3. 11. 2009 9:54
tak to já asi stvořím manifest

"společně proti parazitům"

0 0
možnosti
M

Mončí

3. 11. 2009 10:00
Re: tak to já asi stvořím manifest

Kde mohu podepsat?;-)

0 0
možnosti
M

Mončí

3. 11. 2009 9:48
Pane autore a co takhle kouknout

do vlastních řad a položit si znovu otázku,proč mezi lidmi roste nesnášenlivost?Co takhle trochu soudnosti?Co dělají romové pro to,aby na ně nebylo pohlíženo špatně?

0 0
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3819x
Nezávislý publicista, hudebník, spisovatel, spoluautor knihy Příchozí, o životě migrantů. Narodil se 1954 v Praze, kde i žije. Před listopadem 89 pracoval v dělnických profesích, poté hlavně jako novinář a publicista. Byl mj. šéfredaktorem Českého deníku, šéfredaktorem časopisu Parlament, komentátorem Lidových novin a ČRo Regina, televizním dramaturgem diskusních pořadů. Je členem několika občanských sdružení zabývajících se lidskými právy, menšinami a životem dětí v dětských domovech.

===============================================
PRO NABÍDKU ČLÁNKŮ V BLOGU KLIKNĚTE, PROSÍM, NA MOU FOTOGRAFII, VISÍCÍ NAD TÍMTO SDĚLENÍM NAHOŘE.
===============================================

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené články

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám